El uso que hacemos de las cookies es solo para la gestion de la web. No se recopila ningún dato del usuario. Ni del uso.
entendido

Entorn

El càmping Font de Sis es troba en el bell paratge natural del que rep el seu nom, on podem trobar l'antic llavador i la font de sis dolls que li dóna el seu nom. Tot rodejat d'una frondosa xopada. Des d'esta àrea es pot accedir a la Senda local del Barranc de Junda recorrent el curs de l'aigua.

El municipi d'El Palomar disposa d'una altra Senda local homologat, SL-CV 118 (dificultat mitjana, 1h 20m) "Ruta del castell i altres joies del patrimoni rural d'El Palomar" el qual oferix al visitant un resplendit passeig per Paratge Natural de l'Ombria del Benicadell i unes magnífiques panoràmiques paisatgístiques de la Vall d´Albaida i la serra del Benicadell. Pretén donar a conéixer al visitant el castell de Carrícola (s. XII- XIII) construït pels àrabs que van habitar estes terres entre els segles VIII-XIII. El recorregut mostra a més interessants testimonis paisatgístics i vestigis arquitectònics de la societat tradicional com: les neveres d'Atzeneta, els forns de calç i fonts molt antigues.
L'ajuntament del municipi davall el nom de "Descubre els encants del Palomar" ha fet possible que els visitants coneguen el municipi per mitjà de visites autoguiades, fent ús dels seus dispositius mòbils. S'ha dotat al municipi de nou panells informatius amb un codi QR, on el visitant pot triar l'idioma en què li interesse realitzar la visita.